18 Ocak 2012 Çarşamba

Evde İnternet Erişimi İçin Mükemmel TP-Link TL-PA251KIT Adaptörler



İnsan sağlığı için kablosuz ağların zararları hala tartışılmaktadır. Bu nedenle insanlar kablosuz ağ yerine , kablolarla uğraşmak zahmetinde bulunup , kablolu ağları tercih ediyorlar. Kablosuz ağların sorunlarıyla uğraşmadan ve kablolu ağların kablo karmaşasıyla uğraşmadan evinizde internetini kolayca kullanmak mümkün. TP-Link priz ağı adaptörleriyle elektrik şebekesi üzerinden interneti kullanmamızı sağlıyor.

Evlerimizin duvarları sinyalleri azaltıp internet erişiminde bulunmamızı zorlaştırıyor. Fakat TP-Link’in TL-PA251KIT priz ağı adaptörleriyle tüm bu sorunların üstesinden gelebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken modeminize gelen interneti adaptörlerin biriyle elektrik şebekesiyle paylaştıktan sonra , ikinci adaptörü istediğiniz noktadaki prize takmak. Dolayısıyla evinizdeki bütün prizler internet bağlantısına sahip konuma geliyor. Ağ kablonuzu adaptöre takın ve internetin keyfini çıkarın.

Yüksek güvenlik korumasıyla birlikte davetsiz misafirlere göz açtırmıyor. Kullanımı oldukça basit. Fiyatı da gayet uygun. 110 - 130 TL arası değişiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder